Akupunktur Kropsterapi

FysioterapiFå den bedste behandling i med teknikker fra både vest og øst.

Behandlingsteknikker:


Prometheus ledfrigørelse:

Er en blid men særdeles effektiv metode til at frigøre led og spændte muskler. Metoden er fuldstændig risikofri, og kan benyttes selv ved diskusprolapser. Metoden er udviklet af Læge Stig Thomsen.


Mulligan ledfrigørelse:

En ligeledes blid og meget effektiv ledfrigørelsesmetode, hvor mobiliseringen foregår i den bevægelse som giver problemer/smerter. Metoden er udviklet af Brian Mulligan.


Bindevævsbehandling: Anatomy Trains:

Hvad binder organer, muskler og knogler m.m. sammen: Bindevævet.

Bindevævet er meget overset af de fleste behandlere, og kan være årsag til at ubalancer kan synes behandlingsresistente. Tom Myers har udviklet behandlingsteknikker til at løsne bindevævet effektivt.


Osteopatiske teknikker:

Ledmobilisering og manipulationer fra Osteopatien. Bemærk jeg er ikke Osteopat, men har taget mange kurser i dette ved www.correctionacademy.dk.


Akupunktur TCM, Vestlig medicinsk, Øreakupunktur og AkuNova:

Jeg er uddannet Traditionel Kinesisk akupunktør fra Zonecollege i Køge, hvor jeg modtog undervisning af Claus Sørensen.

Jeg har flere efteruddannelseskurser i Akupunkur, øreakupunktur og Akunova teknikker.


Zheng Gu Tui na:

Tradiotionel Kinesisk Medicin består af Akupunktur, urtemedicin, forskellige bevægelsesformer feks. Qi Gong og manuel behandling kaldet Tui Na. Tui Na kan sammenlignes med en blanding af Akupressur, Massage og Kiropraktik. Fokuset er mere på gennemstrømningen af Qi/energi og "væsker" i kroppen.


Massage:

God gedin fysiurgisk dybdevirkende massage.Krop og sind er et. Din nuværende tilstand er resultatet af hvordan du lever dit liv